Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon är nog lite knäpp den kvinnan jag tror att hon är smått neurotisk hon är j a g


nervsammanbrott

ett krossat glas

gallskrik
går sönder

och en plötslig
gråt

ett rostigt rakblad från H&M som
går genom handleden

sedan blir allting så
knäpptyst



t y s t




t y s t




Fri vers av liz
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz