Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon kom hem

hon kom hem igen
och grät

för mycket vin
för många N E J

mascaran utsmetad
i hennes bleka ansikte

två imovane

nu
sover hon så sött i sandaletter
utan kläder
utan händer

som rör

ty
ingen J Ä V E L

berör




Fri vers av liz
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz