Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Jag behöver smekas varsamt



kramas ömt, innerligt
vaggas rytmiskt

men jag bjuder dig
också lustfyllda nätter
brännande timmar

fuktmättiga möten
som bereder fullständig
tillfredsställelse..


om du blott
med tydlig höftrörelse viskar

-jag är din..



©Teresia Ridell (29/2-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 560 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-29 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt ljuvligt starkt ;)
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Mjukt, ömt och sensuellt! Fin och passande målning till..
2016-03-02

    Max Poisé
Börja dagen med denna text kändes klockrent!

Tack för detta!
2016-03-02

  Päronsplitt
Lustfylld och vacker kärleksakt som ramar in den enkla milda men uttrycksfulla tavlan. Så fint och berörande. Passande helhet med text och målning.
2016-02-29

    Dan Myrbeck
Fin text.

Fin målning.
2016-02-29

    ej medlem längre
Tycker om din hudlöst itnensiva närhet i ord och bild.
2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2016-02-29

  Henning Hson
Gillar det mjuka sensuella och fint målat!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell