Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bra dag ;)


Ståtlig Stack

idag klarar jag allt
låter mig ej styras som en trasig ratt
jag det klarna trotts allt
låten kan synas och va din skatt

ligger ej vaken inatt
stråt dras av myran till en ståtlig stack
finner dig naken och varm
nu vågar vi flyga och nå vårt kall

en hund och en knasig katt
alla råd är ju dyra men ej min partyhatt
ett gung som startar kaos
har ej råd till min hyra men jag står pall




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-29 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka, oberoende och trogenhet mot sig själv tycker jag du förmedlar i dina kraftfulla bilder.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl