Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du frågar

 

 

Om du frågar vill jag vara ärlig och svara som det är

 

Om du vill veta tänker jag alltid säga sanningen

 

Nu är det slut på lögner

 

Ärlighet vara längst

 

För om det är något som någon döljer för dig

 

Kommer sanningen alltid att hägra till slut

 

Så…

 

Säg alltid som det är

 

Det kommer alltid fram någon gång

 

Ändå

 

Jag vet




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:45



Bookmark and Share


  JMR
Ärligheten är bäst i längden
2006-05-05

  C Cobain
Skuld är det du känner inför vad du gjort andra. Det är sanning fär dej. Skammen är det du känner inför vad du gjort mot dej själv.
Skulden kan man försöka stå ut med. Skammen är outhärdlig.

Menar du med "..saningen alltid att hägra" som något eftersträvansvärt
att uppnå men som sällan uppfylls objektivit - just för skammen, den man gör mot sig själv?
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan