Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken hittar i mörkret

I mörkret leker skuggorna
kurra gömma

Skrämmande och ogripbara

Illusionerna blir uppenbara
först när allt blir belyst

Rädslan är skuggan som
gömmer sig för kärleken.

Kärleken hittar och ser
ljuset i det mörka, orädd
för skuggorna.




Fri vers av WyS VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-01 09:12



Bookmark and Share


  i af apa
hoppfullt!!
2016-03-02

  Henning Hson
Gillar denna text!
2016-03-01

  M:tin
Fin och insiktsfull!!!!!!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens kraft är magisk!
2016-03-01

    ej medlem längre
Hoppfull fin text som andas tillit!! Tycker om!
2016-03-01

    ej medlem längre
"Kärleken hittar" Underbara sanna ord.
2016-03-01

  Miah Michele Wirén
Hoppfullt! Jag känner glädje när jag läser! :) Tack.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP