Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtålig

Så skör som tunt glas
i skugga vila,
en sprucken själ

På halv fot balansera
blint i mörkret,
ett eldklots sinne

Fyllt till kanten gunga
fort, ännu fortare,
en känslostorm vina

Yta i tusen bitar yra
över eld och blod,
ett hjärtas inferno

© Björn Blomqvist 2016




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-03-01 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist