Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan slår som ett

Min kärlek finns och den kommer vara där
I mina armar kan jag inte motstå din charm

Jag har förtroende för allt du gör
Vill vara dig nära.
Min oändliga kärlek bevittnas av ditt varma leende.

Med mina vingar flyger vi över berg
Jag sträcker ut min hand för dig
Vi ska bygga en glänta av drömmar
Där vill jag sitta med dig
Se på det himmelska ljuset

Fylla ditt hjärta med glädje och skratt
Höra ditt hjärta som slår som mitt.
Höra mitt hjärta som slår som ditt




Fri vers av Henning Hson
Läst 725 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-03-01 19:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om dessa hjärtan
2016-04-17

  Alysse VIP
Vacker kärlekshyllning som berör mitt hjärta.
"Gläntan av drömmar" är nog helt underbar att sitta i...
2016-03-15

    ej medlem längre
Romantiskt och vackert så det förslår! Ljuvligt!
2016-03-09

  WyS VIP
Poetiskt vackert om kärleksrus!
2016-03-03

  Zandor
Skarpt. Så kärleksfullt. Tankeväckande och väldigt fint skriftat. Underbart! // Zandor
2016-03-03

    I min blick VIP
Det här min vän kan vara en av dina bästa verk hittills, underbart berörande.

Nästan så jag ser mig själv bland raderna..
2016-03-03

  Nellie629
jag vill oxå va med i kommentarsstimmet!
wey!
2016-03-02

    Bo Malte
Bakgård kan vara trevliga upplevelser.
Vilken härlig historia med många tolkningar....Bravo!
2016-03-02

  Öknens Ros VIP
Grattis! till placeringen!
2016-03-02

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2016-03-02

  soligajag_1 VIP
Mycket vackert skrivet om kärleken
som tar mig dit vingarna bär!!

2016-03-02

  Gisela Nordell
så mycket kärlek i dessa ord
"Vi ska bygga en glänta av drömmar
Där vill jag sitta med dig" tyckte jag särskilt mycket om
2016-03-02

  DominiQueen
Vad fint, det låter som Du har en fin vårförälskelse.. :-) Önskar er all lycka.
DominiQue
2016-03-01

    ej medlem längre
Hjärtan som slår som ett, fint.
Mvh annokas
2016-03-01

  överlevaren VIP
Kärleksfull dikt som ger kraft!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-03-01

    ej medlem längre
Jag känner en härlig melodi i dina ord som tonar med mjuk kärlek.
2016-03-01

  Öknens Ros VIP
Vackert och skirt om kärleken.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson