Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ...


Något jag vet med absolut säkerhet ...

... är att den dig
som för mig är ämnad
vid en eventuell
demokratisk process
inom mig
skulle få
en absolut majoritet ...

... Något som
jag vill att du vet
inom hela dig
utan något som helst
tvivel eller tveksamhet ...

- När du väl 
är en konkret 
närvarande del
av min verklighet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-02 00:14



Bookmark and Share


  DominiQueen
Hon har majoritet... Har... Nu :-)

Snyggt Peter...
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP