Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I give up

and (for now?)


I give

up




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 16:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man släppa det gamla för att ge plats för det nya!
2016-03-03

  Tabac VIP
Ibland är det helt rätt att ge upp...
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP