Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döm mig inte

Döm mig inte

om jag råkar falla handlöst i armarna på någon
som jag inte borde falla för.
Jag ÄR svag för kramar,
kan jag inte få vara det?

Döm mig inte

bara för att jag inte beter mig som du.
Bara för att du har pojkvän
och tycker att du har gjort rätt val hela tiden.
Jag kanske gör fel val för framtiden
men som känns rätt just nu.
Kan jag inte få göra det?

Döm mig inte

när du ser att jag går åt ett håll
fast jag lovade mig själv och framför allt dig
att jag skulle gå åt ett annat.
Jag kanske känner mig vilsen, okej?

Döm mig inte

och sätt en stämpel på allt
och måla in mig i ett hörn
där du tycker att jag passar just nu.
Men där jag egentligen inte borde vara,
enligt dig.

Döm mig inte

bara för att du tycker
att du vet
vad du kan döma mig för.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack