Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen som läcker ut det ena flödet efter det andra tillsynes utan något slut ...


Kan inte sätta ord på ...

... hur mycket 
jag dig vill i mitt liv ...

Dig
för vilken jag är ämnad
att med förbli
älska, bry mig om
och tycka om
men ej någonsin lämna ...

Vet att du finns
och vilka känslor
du får mig att känna ...

Men din närvarande frånvaro
får dig att för mig
ännu vara en innerlig önskan
som intill dess du 
bekräftar att du för mig är ämnad
förblir en abstrakt illusion
för vars förverkligande
jag envetet fortsätter söka affirmation ...

Du fattas mig!

Men i mina affirmationer
kommer det snart
till den punkt i livet
då du äntligen bekräftar dig
när du kommer
för att stanna och förbli med mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-03 01:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Instämmer helt med
ResenärGenomLivet
här nedan.

2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar så innerligt att du snart hittar den du söker...
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP