Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som mognat

Ensamhet behöver också
tvåsamhet.
Det ena utesluter inte det andra
utan är en förutsättning för ett
stabilt förhållande

Två självständiga individer som
älskar varandra har lärt sig att
bejaka sina behov och vara förstående
med varandras egenheter.




Fri vers av WyS VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-03 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och enkelt om ett efterlängtat läge som inte verkar så enkelt att uppnå för en del. En eftersträvansvärd balans återkommer i dina texter!
2016-03-09

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Har själv upplevt det genom min
lambo sedan fyra år.Skönt. TBG.
2016-03-08

    ej medlem längre
Visst är det så! Fint skrivet.
2016-03-07

  Magica VIP
Precis! Mitt i prick, så det ju bör vara!
2016-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
En bra text...just som det ska var...
2016-03-03

  i af apa
ja individen upphör inte bara för en
blivit två...
2016-03-03

  Henning Hson
Visdom är att se allt i en relation till helheten...
Bra text!
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar, väl förmedlade!
2016-03-03

    Jonahs
Så sant!
2016-03-03

    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-03

    Robin Skorpion
På pricken!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP