Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommentarsfältsdystopi

valven skapar en dyster dunkelhet
unkenheten förstärks av stanken från ett dött rådjur
förmultnande kadaver, något som en gång varit kött
likmaskarnas gyllene tidsålder är nu

alla känner äckel inför hatet, ändå sprider det sig
en intellektuell pandemi av föruttnelse sveper långsamt in
vårt värld i en liksvepning vävd av brun sörja och sekret




Fri vers av Bodafor
Läst 213 gånger
Publicerad 2016-03-03 12:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är inte människorna jag känner äckel inför utan självgodheten som sådan.
Sista gången jag läser något av dig.
Du föraktar mig.
Vilket hyckleri!
2016-03-03

  Bodafor
Jag ser upp till de som är självgoda och hoppas att jag aldrig kommer känna äckel för någon människa
2016-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner äckel inför den sirapssliskiga sentimentaliteten och människor som är självgoda.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor