Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldikt

Snön ligger vit om taken
Endast 2000 zombies jagar dig ut ur ditt hus
Det är snorkallt och du hann inte ta på dig skor
Du har inga vapen men heller ingenstans att fly

Vad gör du?




Fri vers av Bodafor
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-26 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor