Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort dikt

Kaffet är brunt
Som om ditt liv bara bestod av misstag

Vargen ylar inte varje kväll
Ibland kollar hon på fotboll




Fri vers av Bodafor
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-09 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor