Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambient

och aldrig förr hade någon sett på honom på det sättet
som att han i hennes ögon inte var den där trasiga strumpan längst ned i tvättkorgen
som att han var ett väsen från rymden
en alldeles unik sammansättning av stjärnstoft
värd alla kramar i världen




Fri vers av Bodafor
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 09:09



Bookmark and Share


  Ric
i din presentation hävdar du dig vara poet, jag kan bara instämma. vackert.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor