Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett stort skrivbord

Penna ligger på bordet
Fem muggar staplade på varann
Datorhögtalare från förra seklet
Papper och böcker i högar, matlådor, plastpåsar
Tidningar, bankdosa, väskor, dammtrasa, post-it
Dator, hörlurar, kartonger, bröllopsfoton, kvitton
Pärmar, telefon, tågbiljetter, sladdar, adaptrar
Flaska med varmchoklad, skål, svensk juristtidning




Fri vers av Bodafor
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-24 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor