Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Det finns en båt
Som ligger i vattnet
2000 kilometer utanför Tomioka

Den båten
Som ligger i vatten
Har ingen ägare

Och inte heller någon hund




Fri vers av Bodafor
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 16:34



Bookmark and Share


  Bodafor
Åh tack så mycket. Det var fint och kul att höra.
2017-04-25

    ej medlem längre
Jag blir fångad av den här texten. Jag blir lite nyfiken på varför. Det flytar på helt enkelt och bra. Gillar första stycket massor.

Sen den andra och slutet.
En känsla av enorm ensamhet och hopplöshet med ett slut som konstaterar frihet.
Blir sugen på att ligga och guppa på ett hav. Långt bort typ 20 mil..

läser ensamhet efter kanske en krävande relation.

Sista raden sticker ut. Här kommer hoppet och motståndet kontra de ensamma första två styckena.

Riktigt bra! Ny här men en av de bästa jag läst än så länge.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor