Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem äger tolkningsföreträdet?



Vems helvete är värst?
Vem har rätten att ha tolkningsföreträde?

Då ta beslutet att ta detta åt någon annan
Vilken som är det enda som räknas

Se någon annan sakta försvinna eller hastigt ryckas bort?

Om det är för att någons nerver som sakta förtvinar och tar med sig saker som vi ser som självklara?
eller
Om det är att leva i ständig rädsla att någon ska ta sitt liv och får leva med att ge upp saker som vi ser som självklara?

Vem har rätten att ta beslut över vems helvete är det värsta?




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N