Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är för tomma bänkar




Skalar av mig naken
För att visa vad som är

Skriker i ett tomrum

Inget eko existerar

Står där i strålkastar ljuset
Naken
Blottad

På den stora och tomma scenen
Ingen publik finns

Men vet innerst inne
Det drama som har spelats
Är för tomma bänkar

Den enda som har gjort sig illa
Är jag som skalat mig naken
Står där i strålkastarljuset
Skriker i tom teatersalong




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 17:32



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Väldigt naket skrivet.
Ibland kan livet vara så

Ha det gott
Bosse
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N