Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skjuta salut för dig

Tunna vita flingor lägger sig som dun
Solnedgångens färger påminner om dig
Jag vill vara en konstnär som ritar fritt från min fantasi.
Min fantasi är viktigare än kännedom.
Kunskap är begränsad.
Min fantasi omsluter bara dig
Kärleken är obegränsad




Fri vers av Henning Hson
Läst 412 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-03 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en sådan konstnär är du! Ömt, trovärdigt och vackert förmedlat!
2016-03-09

  Linda CH VIP
Gillar sista raden! Den är storslagen.
2016-03-07

    Bo Malte
kärleken är stor....kärleken är väldig!
fint och ömt!
2016-03-04

  Zandor
Jag vill också skjuta salut...
Bravo!
/din vän Zandor
2016-03-04

  soligajag_1 VIP
Så vackert skaldat om Kärleken och dess kraft som kommer inifrån ditt hjärta!!
2016-03-04

  Gisela Nordell
omhuldande i ett moln av kärlek
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek stor, fint förmedlat med poetens penna!
2016-03-03

  överlevaren VIP
Underbara ord som ger magisk bild!
2016-03-03

    ej medlem längre
Med kärlekens mjuka hand skriver du.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson