Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilsenhet i det existentiella rummet ...


Min kropp och själ ...

... är för stunden
inte riktigt överens
om vare sig varandet i sig
eller tingens ordning ...

Känns som om
de söker
gemensamma referenser
utanför sina invanda 
kända gränser ...

Men det förklarar ej
min obevekligt envetna längtan
efter den dig 
vilken är ämnad för mig ...

Liten undran inom mig
stilla gror, växer
och är på väg att slå rot ...

... En undran kring
allt och ingenting
men mest av allt
om de referenser 
som söks
av min kropp och själ ...

... är förbundna
till den närvarande frånvaron
av dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-03 20:33



Bookmark and Share


  bumerang
Tilåt din "frånvaro" att vara
Din "närvaro"
Så funkar affirmationer.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP