Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har redan sagt ja

Du ber mig komma över och du säger
att det kan göra mig nöjd
För hemma hos dig finns ju den där
musiken
och maten och utsikten över historiska hus
De har integritet
och så finns ju du
Vad du inte vet är att jag redan sagt ja




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth