Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Bortom sjumilakliv


Ibland, plötsligt
så bara rämnar marken
under en


och man orkar
varken vara med
sig själv
eller andra

tårarna lever sitt
eget liv

ljus och energi
avlägset

bortom sjumilakliv


©Teresia Ridell (3/3-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 562 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-04 08:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och stark i känsla
2016-03-15

  Den lilla tänkande
den tionde applåden får du av mig, för jag håller med till 100
2016-03-08

  Henning Hson
Gillar din text och målningen!
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Så är det ibland, men man orkar
efter ett tag ta sig upp på livets
väg igen.

Kram.
2016-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det mörka, svåra!
2016-03-04

  Fem hjärtan VIP
En melankolisk men vackert skriven dikt! Styrkekram till dig!
2016-03-04

    ej medlem längre
Vemodet och sorgen hänger över dina ord.
2016-03-04

  KYREUS of Sweden
Livet
är verkligen
en berg - och dalbana
på många sätt.
2016-03-04

  ULJO
Fint skrivet men i dunklet döljer sig melankolin, känner jag. Ta hand om dig väl vännen!
2016-03-04

    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell