Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte desperat! Men saknar den dig som fattas mig väldigt innerligt mycket ... vilket kanske framgår mellan raderna i ett och annat stycke i en del av mina affirmations-processflöden ...


Äntligen fredag igen ...

Kvällningen
närmar sig ,
förstärker
den närvarande frånvaron
av den dig
som fattas mig ...

Nu kan jag snart
bocka av 
måndag till och med idag
ty nu är det blott bara
helgen kvar
och ännu en vecka 
jag saknat dig
i mitt liv
här hos mig,
nått sitt slut ...

Tänker lite som så
för att inte börja kompromissa
utan kunna fortsätta 
invänta den dig 
som fattas mig så
utan att jag sönder går ...

... att på måndag
börjar en ny vecka
med nya möjligheter till
att du bekräftar din existens
fullt ut med att låta mig
få känna din närvaro
nära tätt intill 
för att du vill
mig så som jag vill dig
här och nu
livet ut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-04 15:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att se positivt på framtiden...
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP