Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krävde mycket disciplin för att inte utveckla detta flöde mer än så här ...


Allt handlar om vilja ...

... och vilka val
vi väljer att välja ...

Men jämväl
handlar det om
vilken förmåga
vi har att
se, inse och förstå
vilka möjligheter
vi har att välja på ...

Det är 

vad som avgör
vad som kommer att hända,
hur det kommer att gå
och vilka konsekvenser
det för oss själva
och andra kan komma att få ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-04 19:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
Förstår din tanke, men jobbigt för de som inte har något val...
2016-03-05

  Carl Mikael Fäldt
Det som får oss att fortsätta finnas skulle kunna kallas motivation, och viljan är dess bränsle.

Motiven till levnad är med rådande tidsande-spretiga och perverterat grunda önskningar för stunden-tyvärr!

Allt handlar om vilja-på gott och ont!

2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP