Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

Hon har skaffat lägenhet
Sa han plötsligt med stockande röst
Jag tvingas in i ett liv jag inte valt

Jag förstod inte att hennes väg tog slut
Vi har navigerat med olika kartor
Utan kommunikation

Ältar mitt i ett vacuum
Nattens ensamhet pressar mitt bröst smärtsamt
Rädd för framtiden
Denna ensamhetens resa
Vem blir jag
Vågar jag älska

Vill inte tiden ska gå
Att tiden ska gå
Gå bakåt
Göra om
Visa kartan
Öppna hjärtat
Du, sa han
Vem ska nu älska hennes doft.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP