Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I accept

I accept the obstacles
acknowledging that
I will learn even
more




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 12:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hinder är till för att övervinnas!
Bra skrivet.
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP