Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen växlar i styrka och övertygelse ... men om man någonting verkligen behöver, önskar och vill ... så fortsätter processen lite till intill det blir ...


När känslan får gro ...

... växa och slå rot
spelar avståndet
i tid och rum
ej längre någon roll ...

Inte alltid
men ibland
när känslan
föds ur och omsluts av
äkta kärleksband ...

... är det 
nästan löjligt
hur lätt
även det som
synes och känns 
allra mest omöjligt
på något sätt
blir möjligt ...

Ty när allt känns rätt
och älskande själar vill
så mycket mer
än blott bara lite till ...

... får Universum
tiden att tiga still ...

... och ingenting
kan förhindra energierna
att förenas i allra ljuvaste harmoni ...

... för att få bli,
vara och förbli
här och nu
bortom rum och tid ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-05 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! En mjuk segergest för kärlekens kraft!!!
2016-03-06

  överlevaren VIP
Gillar, underbart ordat!
2016-03-05

  Öknens Ros VIP
Skönt skrivet om kärleken.
2016-03-05

  DominiQueen
Amen... "Så ska det låta" ;-)
2016-03-05

  Anoo Niskanen VIP
Vackert och sant
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP