Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... men om tomrummet inte fanns där inom mig skulle det inte finnas något utrymme för dig ...


Det finns ett tomrum inom mig ...

... vars tillkomst
och tillväxt
din närvarande frånvaro
tillsammans med längtan,
förlorad sinnesfrid
och mycket annat
som hör därtill
över tid
bidragit till ...

Ett tomrum
vilket behöver
få fyllas av 
närvaron av dig
som är ämnad för mig ...

Dig som
har ett motsvarande
tomrum inom dig
som behöver fyllas
av närvaron av mig ...

Längtar dig 
jag så innerligt vill
ty du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-05 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett så hoppfullt, mjukt men viljestarkt tankeflöde!
2016-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
dikten tillsammans med undertexten till bilden ger hopp!
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP