Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är den starkaste kraft som finns i Universum och den underliggande absolut grundläggande drivkraften bakom skapandet av allt liv och icke-liv i hela universum!


Hur beräknas det allra mest sjävklara ...

... när det
endast oräknat
och oanalyserat
i våra liv
kan existera och närvara
så som det vackraste,
mest underbara 
och absolut självklara
vi ej vare sig kan
eller någonsin vill
tvingas undvara ...?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-05 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mellanrum, där allt viktigt verkar födas, låter sig inte beräknas - bara upplevas. Så ömt och fint fångat!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP