Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mordhistoria

Ord, ord och ord
Mord, mord och mord
Mor, mor och mor
Skor, skor och skor
Går, går och går
Når, når och når
Sår, sår och sår
Förstår, förstår och förstår




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-03-06 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom