Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag för dem som lever med en psykisk sjukdom


Svårt




Så stort
Känslor som kaos
Tankarna är som en centrifug på högvarv

Svårt att samla allt

Få en bild över det som sker

Är

Det som blir vet jag så väl
Hänt mig så otaligt många gånger

Den som utesluts
Då med hänvisning att jag inte kan anpassa mig

Tillräckligt

Efter en omedveten normativt norm som kallas för normal




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N