Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting som den dig som är ämnad för mig inte redan vet, medvetet eller omedvetet, inom varje skrymsle och vrå inom hela dig ...


Du vet vad du väcker för känslor ...

... inom mig
när vi befinner oss
i samma tid och rum ...

... om jag
är ämnad för dig
och dig vill
lika mycket som 
du vill mig ...

Ty pokerface
är ingenting som
i det läget
har någon chans
att dölja
det som händer inom mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-06 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP