Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En scen ur verkligheten

För länge sedan.

Hade henne som bordsgranne på en finare tillställning.
När hon öppnade munnen och började prata
svajade orden lite och en odör kom ur hennes mun

AHA, hon är inte nykter.

Hennes händer var oftare under bordet än över bordet
gällde hålla masken bara.

hon lutade sig fram och viskade i mitt öra
"jag ska ut och röka vill du följa med"

vi missade desserten, men vad gjorde det.

funderade sen på om hon raggade yngre män ofta.







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 07:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha den var rolig.
Mvh annokas
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson