Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...känns bra att vara tillbaka... =)


Jag Levde I En Drömvärld...


Jag levde
I en drömvärld
Jag drömde
Om ett liv
Med dig

Jag drömde om oss
På en strand
Vid ett hav
I en skog
På en äng
Vid en väg
I ett tält
En tidig sommarmorgon
Vid en insjö
Just när solen
Gick upp
Bara vi
Och stillheten
Andas
Hämta kraft
Där och då

Jag levde
I en drömvärld
Där du
Drömde samma
Där vi
Var ett enda
Där jag
Var för dig
Och du var
Hos mig

Jag drömde
Att du älskade
Som jag
Älskade
Som jag vet
Att även du gjorde
Ibland

Du drömde
Om mig
Såsom jag
Drömde om dig
Som jag vet
Att du gjorde
Inuti dig
När mörkret
Och tystnaden
Kom

Jag levde
I en drömvärld
Min drömvärld
Där din famn
Väntade i mörkret
När jag ville
Som du sa
Men kanske
Aldrig menade
Mer än i
Din
Drömvärld

Vi levde
Vår dröm
Tillsammans
Bredvid
Runt
Framför
Bakom
Under
Över
Men vi lät aldrig
Våra drömmar
Bli ett och
Få liv


Du

Min älskade du
Vi levde
I en drömvärld
Vår drömvärld

Nu

Låt drömmen slå in
Och bli sann
Som det var ämnat
Att bli
För vet du

Jag drömmer än…



© TT

2016




Fri vers av TT
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-07 08:31



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Underbart! Drömmar kan slå in!
2016-05-09

  Solstrale VIP
Det här alltså, mållös av beundran, det sjunger så välrytmiskt ljudande inom mig, direkt då texten faller in i mina ögon! Förtjust till tusen! Blev jätte upprymd! Av din talang!
2016-03-11

  Elisabeth H
Vacker och vemodig text. Jag hoppas att din dröm en dag slår in. Välkommen tillbaka!
2016-03-07

  Maggan
Helt underbar!!
Vacker och vemodig
2016-03-07

    ej medlem längre
Underbart att få läsa en ny text av dig. Som alltid förtrollar du med ord av längtan och kärlek.
2016-03-07

  Maj-Lis VIP
Mycket längtan i denna
2016-03-07

  Maiah VIP
Vackra drömmar behöver alla....
2016-03-07

  WyS VIP
Igenkännande beskrivning.
Hoppas att drömmarna blir sanna!
Mycket längtansfull värme!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT