Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan infallsvinkel och perspektiv på den dig som är ämnad för mig ... ... Notera speciellt strofen som anger att detta blott är några få av alla de anledningar som finns till varför jag vet att du är rätt för mig ...


Du är den jag vill ...

... somna 
och vakna
tillsammans med
nära, tätt intill ...

Att älska med dig
är det vackraste
jag vet för mig ...

Du är ej
någonsin 
ett störande moment
i mitt liv
oavsett 
var, när eller hur
du visar att du vill
få min uppmärksamhet ...

Ty din blott existens
och närvaro 
skänker mitt liv
verklig innebörd
och mening
i allra ljuvaste förening ...

Din närvaro
och den kärlek
jag känner till 
och från dig
är det som ger mig
kraft, livsvilja, 
inspiration och energi
nog för att spränga alla gränser
för vad jag förmår och kan göra
oavsett vad det handlar om 
i stort och smått ...

Du är av allra 
högsta prioritet för mig
oavsett vad annat i livet
som för stunden pockar på
all uppmärksamhet och närvaro från mig ...

Att veta
att du finns till
inte bara för
utan så ock
här hos mig
när jag behöver dig
skänker mig
trygghet och sinnesro ...

Ja, detta nämnda
är blott några få
anledningar till
att jag dig älskar
och så innerligt vill ...

Jämväl
är den allra främsta
förutsättningen för
att jag ska
kunna känna så här för dig
att du i din närvaro
får mig att känna
att du känner motsvarande
känslor för 
och
lika mycket vill hela mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-07 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP