Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd

 

Kärlekens bränsle

självantändes och utplånade

det inre väsendets själv

Att älska för mycket har ett pris




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 810 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2016-03-07 13:42



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fint formulerat. Väcker många frågor, många tankar...
2017-04-25

  Anya VIP
Jaa sannerligen...jag håller med dig. Ibland är kärleken så smärtsam...särskilt till sina barn. Det gör så ont när de inte lyckas...tänker jag när jag läser.
2016-10-31

  Rise Little One
Allt i livet har ett pris och det finns inget undantag även för kärlek!
2016-10-10

  Ninananonia VIP
Berör
2016-04-02

    ej medlem längre
Ja ens inre är okontrollerbar.
2016-03-31

    ej medlem längre
Smärtsamt om erfaret pris för kärlek som gått vilse. Starka bilder!
2016-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Oh, de orden kändes...
2016-03-08

  StinaJ VIP
Ett smärtsamt konstaterande. Att älska för mycket för ont och kan skapa mycket tvivel som gör att bränslet brinner upp
2016-03-08

  RitaBrunner
Vilket pris är lagom att betala för kärlek? Knappast att utplåna sig själv för den. Kvinnofälla?
Texten väcker många frågor...
2016-03-08

  Chawa VIP
Utbrändhetens grund har många ansikten. Svärtan tynger och smärtar oavsett antändningsorsak... Vackert förmedlar du känslan här!
2016-03-08

  ULJO
Så kan kärlekens förvecklingar vara. Bra ordat
2016-03-07

    ej medlem längre
Så sant!
2016-03-07

  Gisela Nordell
mycket bra och nog känner man igen
när man själv varit där...
2016-03-07

  Lena Själsöga Keijser
inlevelse
i sannhet
2016-03-07

  Änglaögon
Så sant, vackert poetat.
2016-03-07

    Marie Ann
vackert
2016-03-07

  i af apa
helt sant.
2016-03-07

    Birgersdotter VIP
Vemodigt och sant.
2016-03-07

  Fem hjärtan VIP
Så sant det..Känner igen! Fint formulerat!
2016-03-07

    Dan Myrbeck
I varje kärleksförklaring
bör denna text vara
inbränd:

Bli inte utbränd!

2016-03-07

    Jonahs
Tycker det är bra skrivet,kärnfullt!
2016-03-07

  Alysse VIP
Dina rader förmedlar känslan
så bra. Orden går in i mitt hjärta
och känner igen sig...
2016-03-07

  Maj-Lis VIP
Sant
2016-03-07

    ej medlem längre
Ibland gör kärleken ont...
2016-03-07

    ej medlem längre
"det inre väsendets själv"
Underbart skrivet!
2016-03-07

    ej medlem längre
Vemodigt att läsa...
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
En bitter erfarenhet!
2016-03-07

  Eva Helene VIP
Smärtsamt, fint formulerat här!
2016-03-07

  bittemi VIP
Kärnfull och sann text!
2016-03-07

    ej medlem längre
sant och kanske omöjligt att kontrollera denna "eld"..kort och bra framförd
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP