Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst mottagare

Du lyste upp dagen
i klädsel
vitaste vinterskrud

talade till dig
om det
som bekymrade mig

varsamt förstående
stod du där

som i en annan atmosfär
men ändå här

förstående

tyst mottagare














Fri vers av Nannie
Läst 374 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-17 19:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande om det tysta, det viktiga i att lyssna och ta emot bara så! Skön rytm som porlar fram!
2016-07-12

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket!
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Det tycker jag om..
2016-04-25

  Solstrale VIP
Den ljuvaste prosan är denna! Du har det! Underbart!
2016-04-18

  mike irow
vacker..
2016-03-25

  Tigeröga
Lysande
2016-03-23

  mollyp
Tjusigt !!
2016-03-22

  Ezmeralda VIP
Så fin text, blev kvar i den.
2016-03-20

    ej medlem längre
Tycker verkligen om denna..
2016-03-18

  louisegirl
Sinnliga lyssnare bortom all tid <3
Jättefint!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie