Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslostämningar rör upp tankar och funderingar inom som bara måste få bli befästa i ord ... Lösryckta mer eller mindre begripliga till sitt förmedlade innehåll stundom, men inte mindre väsentliga ...


Livet är i sig en komposition ...

... av rytm
och toner 
som var för sig
och i förening
skapar melodierna
som gör allt i vårt liv
möjligt att ta in och förstå ..

... då melodiernas
unika rytm och komposition
är det som fyller allt med
innehåll som ger en känsla av
att det har
verklig innebörd och mening ...

Du som är den dig
vilken är ämnad för mig
är den del av rytm och toner
som saknas
i det som är min verklighetskomposition
såväl vad avser det universellt existentiella
som i den själ och det hjärta som bär upp
och utgör mig själv som individ och person ...

Längtar den dag
då du och jag 
äntligen blir ett vi ...

... den allra ljuvaste
kärlekskomposition
i för all framtid 
innerlig harmoni ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-08 00:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra toner...mycket fint...
2016-03-08

  Valkyria-Fatale
Wow!

Och se en dag kommer hon fram, med rätt klingande toner, som dansar både cha cha cha och tango, samba och vals, tjoff rätt in i kärleksmelodin, där både text, ton, takt och total musikalisk symbios uppstår. // V-F
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP