Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det må ännu råda meterologisk vinter, men naturen bryr sig ej så mycket om våra vetenskapliga metoder och teorier ...


Så som den nattens väktare ...

... jag kommit att bli
och så ännu är
kan jag
efter att nyss
ha fått höra
fåglarnas sång
i den mörka natten
berätta för dig
att nu är 
äntligen våren här ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-08 04:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så skönt med alla vårtecken...känns så gott...
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP