Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köphets

Köpcentrum
Vår tids tempel
Konsumera
Allt mera
Numera
Återvinning
Dessa stationer
Inte alls så fina, som
Köpcentrum




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom