Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankens kraft är outgrundligt stark i sig ... ... En alltför väl utvecklad abstraktionsförmåga får din närvarande frånvaro till en i det närmaste plåga inom mig...


När du håller min hand ...

... då vi
går utmed vår strand
för du varje del
av mitt hjärta och min själ
till ett fjärran land ...

... där kärleken
vi känner för varann
skänker oss friheten
till att fullt ut
älska varandra 
utan hänsyn till
de gränser och konventioner
för och i allt det som är 
nu och här
intill och bortom 
jordelivets slut ...

Den tanken
värmer ...

... om än 
den gör min längtan
efter att få vara nära dig
en hel del mer akut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-08 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och längtansfullt.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP