Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är ingen ursäkt men som sagt en förklaring ...


Det är ju äntligen vår ...

... vilket 
förklarar nästan allt ...

Ja, att jag drömmer om dig
som värmer min själ
fastän det ännu är så kallt ...

... och varför du
och min längtan efter dig
upptar alla mina tankar
och får mig att tänka
på allt jag vill göra med dig
när du väl kommer till mig
precis överallt ...

Tror jag ska
försöka sova lite till
så jag får drömma lite mer
om dig som jag så innerligt vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-08 10:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med våren kommer vårkänslorna, men ibland finns de hela tiden...längtansfullt och fint...
2016-03-08

  Valkyria-Fatale
Våren är en härlig tid, där nästan alla människor vaknar till ur sin vinterdvala.

Vi blir upprymda av känslor och värme, och likt som knoppar brister i naturen, öppnas våra själar och hjärtan upp för möjligheter under vårsolens varma och påverkande strålar. // V-F
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP