Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A little more than just a feeling ...


It must be ...

... that you've
put a spell on me ...

... cause
in my dreams
you're all
I can see and feel  ...

Just wish
you'd become real
not  just to be a dream
making me this
distant feeling
to be
the only ongoing deal ...

A hope
that my true
present reality
and future possibillities steal ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-08 11:27



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Vårens magiska touch sätter fingret på känslorna.

I put a spell on you - thats what spring makes to all of us, both me and you to.

Åh, denna längtan efter kärlek och berusande känslor. Magi.

Vill man vara där? Javisst. Finns inget härligare än sprudlande och kittlande kärlekskänslor. När fjärilarna leker bus och då man känner pirret i magen och hela kroppen. // V-F


2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP