Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man bara vill gråta

 

vissa dagar vill jag bara gråta

låta alla fördämningar av smärta,

långsamt öppnas och brista 

 

bädda ner mig i soffan

och finna mig tillrätta i nuet

som det är

 

ofullkomligheter,

tillkortakommanden,

brutna relationer,

drömmar som krossades

och det som inte blev,

fast jag hoppades så länge och  uthålligt,

gör mig sällskap i mitt lilla soffhörn

 

gråskalan utanför

frosten i gräsmattan

solen som lyser med sin frånvaro

 

vi vilar idag,

helar oss

jag och mina inre barn,

här i soffhörnet

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-08 13:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så Vackert skrivet om det sorgsna och smärtsamma
2016-03-10

  Fem hjärtan VIP
Du skildrar smärtan mycket bra och berörande..
2016-03-09

    ej medlem längre
En fin text om hur smärtan ibland sopar undan våra fötter och tvingar oss att stanna upp och hämta andan.
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Stunder att vila och hämta ny kraft behövs...fin text...
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Naturligt och bra.
2016-03-08

    ej medlem längre
Du bemålar vikten av att få grotta ner sig i sina bekymmer. Texten är mjuk och lite melankolisk. Men ändå finns toner av humor och förtröstan.
2016-03-08

  ULJO
Tungsinthetens traqpa Svår att kliva ner ifrån. Bra skildrat
2016-03-08

  Lena Själsöga Keijser
med stämma
fylld
av


ömhet
höljer du det vilket behöver ses

till det behövs stundtals mod
2016-03-08

  Henning Hson
Fin skrivet om det tunga.
Det är i motvind draken reser sig!

2016-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland behöver man syna allt i sömmarna. Gott som ont. Bra skrivet, min vän.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell