Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oki! Bekänner att jag är en true believer ...


Hälsokost, åtta timmars sömn ...

... och regelbunden motion
är förvisso nyttiga förutsättningar
för att hålla oss vid liv ...

Men!

Det fyller
inte någon funktion
som substitution
för allt det 
kärleken ger
i en äkta kärleksrelation ...

Att hävda annat
är intet annat än
vad jag betraktar
som en obstruktion
mot allt det
som Universums lagar
bjuder oss att 
prioritera, vårda ömt,
utveckla, försvara
och låta få bli
det allra mest underbara
som blott den äkta kärleken
kan och borde få vara ...

Det vill säga 

det som är allra mest väsentligt
i varje del av vårt liv ...

Ty förutan den äkta kärlekens
närvaro i våra liv
blir hälsokost, sömn och motion
möjligen en överlevnadsstrategi
men knappast någon hållbar grund
för ett lyckligt och meningsfullt liv!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-08 13:42



Bookmark and Share


  Nellie629
true dat
2016-03-08

    ej medlem längre
Ja, en true believer och ordkonstnär av stora mått !!!!! (så sov så gott)
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP