Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om sommar

Sommarbarn springer
med sina nakna fötter
på solvarm klippa.




Bunden vers (Haiku) av blått nagellack
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 14:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuvliga korta fraseringar, melodiska sjunger melankoliskt där kölden nyper, grottar in en i värme... Tack!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack