Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar vidare

Jag har letat hela dagen
dammsugit upp dem kanske
letat under sängen

men jag hittar inte bokstäverna.

Letar vidare, kanske, kanske jag hittar dem.

Fast det var inte bokstäverna jag letade efter det var inspiration.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 15:55



Bookmark and Share


  Maud Louise
Igenkännande! :)
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson